سه شنبه ۰۳ خرداد ۱۴۰۱ , ۰۷:۴۹:۱۷
avatar avatar avatar
لطفا از طریق پنل تنظیمات تصویر لوگو را انتخاب کنید
نوشته شده در ۱۴۰۱/۱/۱۷ ساعت ۲۲:۵۹
لینک کوتاه مطلب:

نخستين كارگروه آرد، نان و گندم با هدف ارتقاي كيفيت نان و افزايش ميزان رضايتمندي مردم در شهرستان دیواندره تشكيل شد

در جلسه کارگروه آرد و نان با ریاست سرپرست فرمانداری دیواندره مطرح شد 👈مدیرانی که توانایی کنترل و نظارت ندارند حق ورود به جلسات را ندارند 👈سهمیه آرد نانوایی های متخلف قطع می شود 👈استفاده از آرد لواش برای پخت سنگک ممنوع و با متخلفان برخورد می شود 👈جایی که پای منافع مردم در میان باشد گذشت نخواهیم کرد 👈سهمیه آرد نانوایی ها بازنگری خواهد شد

 

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان دیواندره: این كارگروه بر اساس مصوبات ستاد هدفمندی یارانه ها ایجاد و همه امور اجرایی مربوط به گندم، آرد و نان به آن محول شده است.

 

این كارگروه روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۱/۰۱/۱۷ به ریاست سید طاهر حسینی سرپرست فرمانداری،جانشین سپاه شهرستان ، بخشداران تابعه ،مدیریت جهادکشاورزی،نماینده بهداشت محیط، تعاون روستایی، استاندارد ونماینده اتحادیه خبازان تشکیل شد.

 

سرپرست فرمانداری شهرستان دیواندره یادآور شد: نان به عنوان یکی از نیازهای روزانه مردم نقش مهمی در سفره مردم دارد.

وی با بیان اینکه کیفیت فعلی نان به هیچ عنوان مورد پذیرش نیست تصریح کرد: کیفیت نان باید ارتقا پیدا کند. این یک حق الناس است و خبازی‌ها باید بهبود کیفیت نان را در اولویت اول خود قرار دهند.

سرپرست فرمانداری شهرستان دیواندره ادامه داد: ناظران دستگاه‌های متولی نیز در قالب گشت‌های مشترک از نانوایی‌ها بازدید کرده و با جدیت این مسئله را دنبال کنند و با متخلفان احتمالی، برخورد لازم را داشته باشند.

وی با بیان اینکه نیروهای شاغل در نانوایی‌ها باید از مهارت لازم برخوردار باشند، افزود: دستگاه‌های متولی مکلف هستند با برنامه ریزی و برگزاری کلاس‌های آموزشی برای نیروی انسانی فعال در خبازی‌ها، مهارت آنها را افزایش دهند.

حسینی با اشاره به خشکسالی‌های اخیر و هزینه بر بودن واردات گندم برای کشور تصریح کرد: همه مراحل ذخیره سازی، آسیاب، حمل و پخت نان باید منطبق با دستورالعمل‌های بهداشتی باشد.

نماینده عالی دولت در شهرستان با تاکید بر لزوم فعال‌تر شدن کارگروه‌های آرد و نان شهرستان‌، بیان داشت: برای مدیریت بهینه کارخانه‌ها و نانوایی‌ها باید توأمان اقدامات تشویقی و تنبیهی به کار برد.

ایشان خاطرنشان نمود: ما نانوای متعهد، دلسوز و متخصص فراوانی داریم که دارند خدمات مناسب ارائه می‌کنند. این افراد باید تشویق شوند تا الگویی برای دیگران شوند.